Verhuur van luxe vakantieappartementen

  • NL
  • EN
  • BR

Verhuur van luxe vakantieappartementen

  Ed. Landscape

Dit appartement is gelegen op de achttiende verdieping van een van de meest moderne en nieuwste gebouwen in Fortaleza. Het is gesitueerd aan de voorkant (dus de zeekant) van het gebouw, daardoor een geheel vrij zeezicht van 180 graden. De ingang die u zult gebruiken is direct aan de Beira Mar. Er zijn vanzelfsprekend portiers, maar u heeft toegang tot het gebouw met uw vingerafdruk, werkelijk de meest moderne systemen. Word u aangetrokken door de (bijna) constante temperatuur van tussen de 28 en 31 graden? Dit appartement heeft zo een grote veranda dat de eettafel geplaatst is op de veranda. U hoort het goed, lekker buiten ontbijten met een wijds uitzicht over de Atlantische Oceaan. Zoals al onze appartementen is een wifi verbinding in het appartement beschikbaar, als ook kabel televisie Let goed op, de fotos zijn ware fotos, als u binnenkomt herkent u direct het appartement van onze site!!

  Inrichting

De indeling van het appartement zult u ook kunnen waarderen. Twee slaapkamers beiden met airco, waarvan een met directe toegang tot de grote veranda. Een ruime keuken en een bescheiden woonkamer, met een lekker werkplek en stopcontact voor uw laptop.

  Huurprijs

 • Prijs R$ 330 laagseizoen per nacht (mrt t/m mei & sept t/m nov).
 • Prijs R$ 365 hoogseizoen per nacht.
 • Prijs R$ 875 23 december t/m 02 januari per nacht.

Schoonmaak
Schoonmaakservice bedraagt R$ 160 per week en bestaat uit:
 • werkster (2x per week).
 • verschonen linnengoed (2x per week).

Indien u geen schoonmaakservice wenst, brengen wij de eindschoonmaak van R$ 120 in rekening!

Inclusief
Toegang internet (24 uur p/d).

1 parkeerplaats binnen het gebouw

24 uurs portiers dienst

Exclusief
Energieverbruik (R$1,25 centavos per kwh).

Minimale verhuurperiode is 1 week. Voor kortere periodes, of huren per maand, (min. 2 maanden) kunt u contact opnemen voor meer informatie.

  Ligging

Om u een idee te geven van de perfecte locatie hierbij enige afstanden - feirinha 3 minuten - Sate hut 2 minuten - Grote Supermarkt (pao de acucer) 5 minuten - Banco do Brasil 5 minuten