Verhuur van luxe vakantieappartementen

    • NL
    • EN
    • BR

Verhuur van luxe vakantieappartementen

  Uitgaan

Fortaleza staat bekend als de toeristische trekpleister in het noord–oosten  van Brazilië, het ontbreekt deze stad dan ook niet aan een goed aanbod van uitgaansgelegenheden,.naast de restaurants is er een ruime keuze uit bars, café's en discotheken om zich tot in de kleine uurtjes te vermaken.

Om te beginnen is een bezoek aan de kilometerslange boulevard van Fortaleza, de ´Beira Mar´ een goede start, behalve de vele restaurants en barracas (strandtenten).  zitten hier ook veel kleine barretjes gevestigd waar het zeker de moeite waard is om de avond goed te beginnen.

 

Naast deze kleine horeca gelgenheden is er op de `Beira Mar´elke dag een avondmarkt waar u tegen lage prijzen allerlei lokale producten kunt kopen, van handgemaakte hangmatten tot de vers gebrandde cashewnoten waar deze streek bekend om staat.
 

Wanneer u besluit een bezoek te brengen aan de  ´Beira Mar´ vergeet dan niet de satéhut te bezoeken.
Deze barraca waar eigenaar willem de scepter zwaait, staat vooral bekend om zijn overheerlijke Hollandse maaltijden, kipsaté en biefstuk, tevens dé ontmoetingsplaats voor Nederlanders woonachtig in Fortaleza

BeiraMar   Satéhut

Rond 23.00 uur begint het rustig te worden op deze wereldberoemde boulevard en word het tijd om zich te verplaatsen naar het hart van het uitgaansgebeuren in Fortaleza, namelijk de wijk ´Dragão do Mar´. Wanneer u houdt van een grote disco waar kunt opgaan in de menigte, dan biedt de´Mucuripe´waarschijnlijk goede mogelijkheden maar wanneer u houdt van een wat persoonlijker benadering dan adviseren wij u eens te gaan kijken op de ´Praia de Iracema´ waar, talloze gezellige bars en danscafé's naast elkaar gevestigd zijn.